Priseksempler

Et professionelt mix er vejen til lytterens hjerte!
Pris: fra 2.000 kr. (op til 10 lydspor, herefter 100 kr. pr. lydspor).

Priserne er ekskl. moms.

Mastering sikrer et jævnt højt lydniveau, der spiller suverænt på alle platforme!
Mastering pr. track: 500 kr.

Priserne er ekskl. moms.

Skal din sang præsenteres for nogen? Finpuds din lyd med et Turbomix!
Turbomix pr. track: 800 kr.

Priserne er ekskl. moms.

mastering Mix og Mastering – Spring ud af højtaleren!

Når din sang og produktion er færdig, mangler den kun det sidste touch for at være radioklar. Mix- og mastering-fasen skal aldrig undervurderes, da det kan være forskellen på, om dit nummer rører lytteren eller ej. Lad os mixe dit track og sikre dig, at musikken brager ud gennem højtalerne og i radioen. Vi leverer mix inden for de fleste musikgenrer og laver det præcis efter dine ønsker. Der er altid mulighed for rettelser inden endeligt mix.

Mixing og mastering kort fortalt

Mixing er lydbehandling af enkelte lydspor, der tilsammen udgør en hel produktion. Vi zoomer ind og behandler hvert enkelt lydspor både individuelt og i forhold til de resterende elementer i produktionen. Kompression og EQ er nøgleværktøjer for kontrol af dynamik og frekvensstyring på hvert spor. Alle elementer placeres i stereobilledet, og niveauerne på volumen indstilles, så dynamikken bringer produktionen til live. Det overordnede mål er at skabe en så behagelig lytteoplevelse som muligt – og på flest mulige platforme.

Mastering er lydbehandling af et samlet stereospor, der udgør en produktion. Det er det sidste trin, inden en produktion anses som færdig og klar til udgivelse. I mastering-fasen sørger vi for, at alle frekvenser i mixet harmonerer, samt at sangens volumen er jævn og ligger i niveau med andre lignende produktioner.

Klik her for spørgsmål vedr. mix og mastering.

Referencer