Priseksempler

Vi definerer jeres musikalske profil!
Komposition og produktion af 3 min. lyddesign (inkl. indspilning, redigering og mix): fra 5.000 kr.
Ring og få et skræddersyet tilbud!

Priserne er ekskl. moms.

Vær bevidst om jeres tilstedeværelse i kundens bevidsthed!
Komposition og produktion af 30 sek. jingle (inkl. indspilning, redigering og mix): fra 3.000 kr.
Lad os høre om dit projekt, og vi vil sende dig et nøjagtigt tilbud.

Priserne er ekskl. moms.

Et lydlogo kan vende uopmærksomhed til opmærksomhed!
Produktion af effektlyd, der kendetegner jeres brand i reklamespots: fra 3.000 kr.

Priserne er ekskl. moms.

lyddesign Lyddesign – vi får klokkerne til at ringe!

Lyddesign – eller på engelsk sound design – er en afgørende del af en virksomheds brand. Hvem kender for eksempel ikke DSB-jinglen? Eller den velsignende lyd, når man tænder for en Apple-computer?

Et lyddesign er en stor del af virksomhedens udtryk udadtil og har en enorm brandingværdi. Et lyddesign følger i mange tilfælde et firma i mange år og bliver derfor en del af virksomhedens identitet.

Et lyddesign for et brand bliver ofte kaldt et lydlogo og er på mange måder mere kraftfuldt end et grafisk logo, da vores hjerne er programmeret til at huske og genkende lyde.

Forstærk jeres firmaprofil eller produkt med et lyddesign, der øger tilstedeværelsen i kundernes bevidsthed. Vi skaber et specialdesignet lydtæppe, der tilpasses jeres butik eller hjemmeside – et genkendeligt lydunivers, der klinger i harmoni med jeres brand og værdier.

Jingles du husker

Vi tilbyder også komposition og produktion af iørefaldende jingles til tv, radiospots og web. En jingle er lige som et lydlogo en kort sekvens på 5-20 sekunder, der dog skiller sig ud ved at have en sungen eller instrumental melodilinje. Vi designer en kendingsmelodi, der klæber sig fast og sikrer, at potentielle kunder aldrig glemmer jer og jeres produkter!

Klik her for spørgsmål vedr. lyddesign.

Referencer