Værd at vide om Lydstudiet

Lydstudiet er til dig, der søger musik- og lydproduktion af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi ved, hvad vi gør, og vi har gjort det i mange år.

Lydstudiet er et landsdækkende lydstudiekoncept med hovedsæde i København. Vi opererer også i Jylland, hvor vi har vores base i Randers (www.lydstudiet-jylland.dk). Lydstudiet drives af Cynosure Music, som med flere musikudgivelser på cv’et samt mange års erfaring inden for både lyd- og musikproduktion kan tilbyde en gennemført kreativ og teknisk ekspertise på området. Vores lydstudie har i årenes løb beskæftiget sig med lyd i alle mulige afstøbninger, og vi kan derfor hjælpe med de fleste opgaver og genrer.

Lydproduktion for alle!

Vi har en simpel mission: Alle idéer fortjener en chance. Derfor giver vi alle – uanset niveau, omdømme og alder – mulighed for at træde ind i de professionelles verden og udfolde deres kreativitet, hvad enten man er amatør, nyopstartet/etableret virksomhed eller et kendt navn. Vi er din kreative sparringspartner, der samtidig agerer tekniker og betjener studiet og dets maskiner. Dermed kan du koncentrere dig om én ting: Din idé!

Vi klarer alle processer og du får en færdig produktion uden at skulle igennem flere fordyrende mellemled. Kvaliteten er i højsædet, og vi gør ingen kompromiser!

Lydstudiet holder til i lækre omgivelser i et anerkendt, internationalt lydstudiemiljø i Njalsgade på Islands Brygge i hjertet af København. Ring til os for en uforpligtende snak, så vi kan hjælpe dig videre med dit projekt!

Følg os på Facebook!