Priseksempler

Produktion af færdig speak
Indspilning af speak pr. time (inkl. redigering): 950 kr.
TILBUD: Komplet produktion med egen speaker (inkl. 1 times indspilning samt 1 times redigering og mix): 1.500 kr. (spar 400,-)

Priserne er ekskl. moms.

Vi mixer dine pre-indspillede optagelser!
1 times tekniker til redigering og mix: 950 kr.

Priserne er ekskl. moms.

Vi har stemmen til dit projekt!
Gennem vores netværk kan vi tilbyde professionelle speakere til dit behov.
Ring og hør nærmere! Priser fra 1.500-5.000 kr.

Priserne er ekskl. moms.

Speak Speak / Voice-over – kom ud med budskabet!

Søger du speak til jeres næste radiospot, tv-reklame, web-præsentation eller podcast?

Vi ved, at den rette stemme kan være altafgørende for, hvordan dit budskab bliver modtaget. Skal stemmen være seriøs eller humoristisk, forklarende eller sælgende? Vi tilbyder erfarne lydteknikere og stemmer til alle former for indtaling, og med de bedste faciliteter og udstyr på markedet garanterer vi, at kvaliteten altid er i top.

Indspil med egen speaker hos os, eller lad os finde en dansk eller udenlandsk stemme, der matcher jeres ønsker og behov. Vi kan enten levere en rå speakindspilning eller et færdigredigeret produkt. Vi redigerer og mixer også pre-indspillede optagelser!

Fleksibel arbejdsgang

Du kan sidde med i studiet, mens vi indspiller din speak, men vi indspiller også gerne din speak og sender den til dig. I dette tilfælde har du selvfølgelig ubegrænsede rettelser, da du ikke kan komme med rettelser undervejs. Vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds.

Vi tilbyder også at læse dit manuskript igennem og komme med inputs, hvis du er i tvivl om, hvordan din tekst vil fungere, når den bliver indtalt. Vi har flere års erfaring og hjælper dig gerne med de små finjusteringer.

Klik her for spørgsmål vedr. speak og voice-over.

Referencer