Priseksempler

Et film scores omfang afhænger af projektets størrelse og derfor kan prisen variere. Vi vil derfor meget gerne høre mere om dit projekt. Ring og lad os høre nærmere!
Vi leverer lydtapetet til jeres film!
Komposition og produktion af musiknummer (inkl. mix og mastering): fra 5.000 kr. Ring og hør nærmere!
Priserne er ekskl. moms.
Vi hjælper med redigering, mix, noise reduction m.m. af pre-indspillet materiale!
Tekniker til postproduktion pr. time: 950 kr.
Priserne er ekskl. moms.

Lyd til film Lyd til film & tv

Vi producerer musik og lyd til film, tv, reklamer, computerspil, web m.v. Mangler I en titelsang eller underlægningsmusik, så kan vi hjælpe jer! Vores musik og lyd produceres fra bunden – ud fra jeres ønsker. Vi står for komposition, mix og mastering – og afleverer i det korrekte format og med de rette specifikationer, så I undgår besvær. I behøver altså ikke skulle igennem flere fordyrende mellemled for at få et færdigt produkt klar til brug.

Vi producerer alle former for underlægningsmusik og soundtracks. Fra symfoniske musikstykker til afrikanske rytmer, dystre lydbilleder og glade melodier. Vi kan skrive ud fra en pitch eller lave produktionen ud fra et allerede optaget filmklip, så længde og rytme følger billederne.

Postproduktion

Vi tilbyder også postproduktion til jeres projekt. Noise reduction, mix, sync af audiofiler og special effects er nogle af de ting, vi kan hjælpe dig med. Vi har også mulighed for at lave foley-optagelser og dubbing af stemmer. Du kan sidde med i studiet, mens vi arbejder, eller sende os dine filer og modtage det færdigredigerede resultat uploadet på en server. Ved opgaver som noise reduction o.lign. kan du ofte have dine filer næste dag.

Klik her for spørgsmål vedr. lyd til film og tv.

Referencer