Priseksempler

Indspil din sang professionelt og løft dens potentiale!
Vokalindspilning pr. time (inkl. redigering): 950 kr.
TILBUD:   5 timers indspilning (inkl. redigering): 4.000 kr. (spar 750,-)
For pris på mix af vokaler, se Mix/Mastering

Priserne er inkl. moms.

Du sender en cue – vi leverer en færdig vokal!
Vi indspiller din sang med en af vores professionelle sangere.
Pris: Fra 2.500 kr. (inkl. leadvokal og studietid, ved større korarrangementer vil merpris forekomme)

Priserne er inkl. moms.

Velproducerede backing vocals får din lead-vokal til at shine!
Drag nytte af Lydstudiets professionelle korsangere – vi indspiller og leverer direkte til dig!
Pris: fra 2.000 kr.

Priserne er inkl. moms.

Vokalindspilning Vokalindspilning i topklasse!

En velproduceret vokal er en altafgørende del af en professionel musikproduktion. Vokalen er det første, man lægger mærke til, og den kan løfte en god sang fra det middelmådige til et superhit. Vi er erfarne vokalproducere, der ved præcis, hvordan en god vokalproduktion skal lyde. Vi arbejder hurtigt og effektivt og garanterer en vokaloptagelse i topklasse. Det er vigtigt at føle sig tryg, når man står foran mikrofonen, og vi hjælper dig på rette vej. Vi ved, hvilke facetter vi skal spille på for at få din stemme til at leve op til sit allerbedste!

Vi indspiller alle typer vokaler og har erfaring inden for de fleste genrer. Virkemidlerne er forskellige, alt afhængigt af om du synger pop, rap, rnb, rock eller klassisk. Hos Lydstudiet lægger vi vægt på alsidighed og musikalitet, og vi kender til hver genres særtegn og uskrevne regler, så du er sikret at blive ført trygt gennem din vokalindspilning.

Sangskrivere… Indspil en sang hos Lydstudiet!

Det er ikke kun sangere, rappere og andre artister, der kan nyde godt af en vokalindspilning hos Lydstudiet. Som en ekstra service for sangskrivere og producere tilbyder vi indspilning af egne sange med professionelle sangere fra vores netværk i musikbranchen.

Processen er let og smertefri: Du sender os en ”cue” af din sang, hvor du enten nynner eller brummer din sang. Kvalitet er underordnet, så længe melodien er hørbar. Vedlæg tekst og instrumental, og snart vil du modtage en professionel demo af din sang indspillet med en professionel sanger og producer hos Lydstudiet!

En vellydende demo fra Lydstudiet vil øge dine chancer betydeligt for at afsætte din sang til et pladeselskab eller en artist. Priserne er de samme som altid – betalelige og fair. Kort sagt: En værdifuld investering!

Der er også mulighed for tilvalg af et professionelt kor. Gennem vores netværk tilbyder vi således adgang til korindspilning af højeste kvalitet!

Klik her for spørgsmål vedr. vokalindspilning.

Referencer

Relevante søgeord:
Komplet vokalproduktion, færdig demo vokal, korproduktion, vokalmix, lydstudie, musikstudie, pladestudie, vokalindspilning