Priseksempler

Vi arrangerer og instrumenterer din sang ud fra din vokal!
Produktion pr. time: 950 kr.
TILBUD:   5 timers produktion af professionel producer: 4.000 kr. (spar 750,-).
Kig også nærmere på Vokalindspilning og Mix & Mastering

Priserne er inkl. moms.

Svedige instrumentaler til sangskrivere og rappere!
Send os retningslinjer for genre og stil – og vi designer et track til dig.
Produktion pr. time: 950 kr.
TILBUD:   3 timers produktion af professionel producer: 2.500 kr. (spar 350,-).

Priserne er inkl. moms.

Vil du at være rockstjerne på dit eget track!
Vi står for teknikken, og du koncentrerer dig om dit spil!
Pris pr. time (inkl. redigering): 950 kr.
Vi indspiller ikke større instrumenter som f.eks. trommesæt, flygel osv.

Priserne er inkl. moms.

Musikproduktion Musikproduktion – indfri din sangs potentiale!

Har du skrevet et hit, der blot mangler en fed instrumentering? Lad os hjælpe dig med at få din sang til at lyde ligeså professionelt som sangene i radioen! Ud fra dine ønsker skaber vi den sound, som du har i hovedet, så du er sikret en produktion, der passer præcis til din sang. Vi tilføjer trommer, synths, guitar, bas, effekter og andet, der kan få din sang til at skille sig ud, når den lander i hænderne på lytterne, hvad enten det er på YouTube, i radioen, hos pladeselskaberne eller blot til eget forbrug.

Musikproduktion er en væsentlig del af en færdig sang. Musikproduceren er ansvarlig for at transformere din sang fra en skitse til et færdigt produkt – det vil sige et professionelt arrangement, som indeholder alle instrumenter og lyder “rigtigt”. Musikproduktion dækker på mange måder over det, som vi tidligere kaldte arrangement og grænsen mellem musikproducer, arrangør og beatmaker bliver konstant finere.

Samtidig udvikler “lyden” sig hurtigere end nogensinde, og det er derfor vigtigt at have en sound, der er nutidig og genkendelig, men samtidig respekterer de klassiske spilleregler for god sangskrivning og instrumentering. Vi ved, hvordan vi får dit nummer til at lyde punchy og interessant uden at være outdated. Med en musikproduktion fra Lydstudiet er din sang i trygge hænder!

Færdige beats og instrumentaler

Vi tilbyder også færdige beats og instrumentaler til rappere, sangskrivere og artister. Er du sanger eller rapper og står du og mangler et fedt beat, så har vi tracket til dig. Vi har flere færdige instrumentaler i mange genrer – alle i højeste kvalitet. Du er velkommen til at komme forbi vores studie og høre, om vi har det track, der passer lige til dig. Hos Lydstudiet får du en fast kontaktperson, der kan hjælpe dig med at ændre og omarrangere i dit beat, så det passer til dine ønsker. Vi tilbyder altså en fleksibilitet, som man ikke altid møder hos beatmakere på internettet.

Klik her for spørgsmål vedr. musikproduktion.

Referencer

Relevante søgeord:
Beat, instrumental, indspilning af egne instrumenter, lydstudie, musikstudie, pladestudie, musikproduktion