Priseksempler

Undervisning pr. time: 850 kr.
3 timers eneundervisning af professionel producer. Pris: 2.000 kr. (spar 550,-)

Priserne er inkl. moms.

Undervisning pr. time: 1.050 kr.
3 timers holdundervisning af professionel producer. Pris: 2.800 kr. (spar 350,-)
Op til 4 personer.

Priserne er inkl. moms.

Undervisning pr. time: 1.050 kr.
Mulighed for fast pris – ring for aftale!

Priserne er inkl. moms.

Undervisning i lyd Undervisning i lyd – lær ud fra dine behov!

Hos Lydstudiet kan du modtage undervisning i lyd og musik af en professionel producer på en lang række områder inden for musikproduktion, sangskrivning, recording, mix og mastering m.m.

Vi tager gerne udgangspunkt i dine egne projekter i programmerne Logic Pro og Pro Tools, så din læring bliver brugbar på flere måder. Vores feedback kan give dig nye vinkler på din arbejdsproces, som du kan tage med hjem i dit musikværksted og derved forfine dine arbejdsmetoder.

Er du netop begyndt at producere musik, kan et undervisningsforløb hos Lydstudiet styre dig uden om en masse tekniske hovedpiner og bringe dig direkte til sagens kerne: At være kreativ og lave god musik!

Undervisningen foregår i vores studie, og du kan selv vælge, om du vil modtage eneundervisning eller slå dig sammen med andre, så I kan dele udgiften. Du er velkommen til at medbringe din egen computer.

Undervisning hos jer

Vi tager også gerne ud som undervisere på musikskoler, ungdomsskoler, aftenskoler m.m. Et kort kursusforløb eller oplæg med en professionel sangskriver/producer kan være givende i et forløb, der har dækket et specifikt emne, eller som inspiration til starten på et forløb.

Vi kan med eksempler på musikproduktioner, vi selv har lavet, give et helt præcist indblik i opbygning, arbejdsgang samt teknikker og tanker bag en moderne musik- eller vokalproduktion.

Klik her for spørgsmål vedr. undervisning i lyd.

Referencer